Valley Bay Synchronics

Click here to edit subtitle

Ja taas treenataan

Lämmin ja aurinkoinen kesä on saapunut lopulta Suomeen, mutta se ei taida jäällä jo toista viikkoa treenaavia Nicsejä pahemmin haitata – sen verran iloisia ja innostuneita ilmeitä on jäällä nimittäin bongattu uutta ohjelmaa treenatessa.  


Kesäleirin päätyttyä kesäkuun toisella viikolla, ohjelmassa oli omatoimitreenausta lomailun ja rentoutumisen parissa. Takaisin kunnolla työn touhuun päästiin sunnuntaina 26.7 bussin suunnatessa perinteiselle Leppävirran-leirille.


Ohjelmassa oli uuden ohjelman treenausta jäällä useamman kerran päivässä, oheisia ja lihashuoltoa. Omaa suoritustaan tytöt pääsivät seuraamaan ja analysoimaan videokatsauksissa. Uusi ohjelma on tyttöjen keskuudessa otettu superinnolla vastaan!

Vapaa-aikaa vietettiin mm.  kylpylän pyörteissä ja ohjelmassa oli myös perinteinen Nics-kaste. Uudet tulokkaat ”saivat” pukeutua vähemmän trendikkäisiin vaatteisiin, ja tehtävänä oli yhtä jos toista pientä hassuttelua. Kasteen kruunasi Nics-vala: ”Minä olen valmis tekemään kaikkeni joukkueen eteen. Olen positiivisella asenteella treeneissä ja kisoissa ja tulen tekemään kaikkeni kehittyäkseni. Nicsit on parhaita." Niin on :)!! 

Kapteeniksi tytöt valitsivat keskuudestaan Karita Auvisen ja varakapuksi Milja Laineen.

 

Tällä viikolla treenejä on ohjelmassa kuutena päivänä, joten vauhdilla aloitetaan uutta kautta.  Vuosaaressa ja Espoonlahdessa kun treenaillaan, niin myös vanhemmat ovat päässeet kiitettävästi taas kimppakyytikuskausten makuun :)...