Valley Bay Synchronics

Click here to edit subtitle

Kausi pättyi Pinokkio-jääsatuun ja seuran luistelijoiden palkintojenjakoon 

Niscien kausi 2017 - 2018 päättyi satutunnelmissa seuran pereinteiseen kev'ätnäytökseen 14.4.2018. Tämän vuotisessa Pinokkio-jääsadussa Nicsit esittivät Marionetteja sekä yhdessä Synchrojen kanssa merta.

Kevätnäytöksen yhteydessä palkittiin seuran luistelijoita perinteisillä kierto- ja tsempparipalkinnoilla.  Nicseistä kiertopalkinnon sai Vilma Välivuori ja Tsemppari-palkinto annettiin Venla Nevakselle:

SM-noviisit (Nics): Vilma Välivuori
- Tämän luistelijan sisukas treenaus ja itsensä haastaminen tuotti kauden aikana huiman kehityksen. Hän ei anna periksi koskaan, vaan treenaa aina maksimitasollaan, positiivisella asenteella ja antaa täyden panoksensa oman ja joukkueen kehityksen eteen.

SM-noviisit (Nics): Venla Nevas
- Tämä luistelija on kasvanut viimeisenä Nics-vuotenaan kypsäksi joukkuekaveriksi, joka pystyy hienosti huomioimaan myös eri yksilöiden tarpeita. Hän osaa ajatella aina joukkueen etua ja keskittyä olennaiseen. Ei tee itsestään numeroa, mutta toimii joukkueessa positiivisesti vaikuttavana voimana.

Nics-kausi 2017 - 2018 on tullut päätökseen,ja uusi kausi, uusin kokoonpanoin alkoi maanantaina 16.4.2018. Onnea ja menestystä uudelle Nics-joukkueelle.

Jääsadun kuvia (Teemy Nymander)