Valley Bay Synchronics

Click here to edit subtitle

Tapahtumarikas kesä

Kesätauon päättymisestä on kuukauden verran ja paljon on Nicseille jo sen jälkeen ehtinyt tapahtua.


Heinäkuun loppupuolella oli ohjelmassa jälleen perinteinen Leppävirran-leiri, jossa käynnistettiin uuden ohjelman treenaaminen. Treenien ohessa uudet Nicsit saivat myös perinteiseen tyyliin kasteensa ja kasteen tänä kesänä sai 13 tyttöä. Joukkueen uusiksi kapteeneiksi tytöt valitsivat Ninna Blomin ja Venla Nevaksen.

Nicsit saivat viime vuoden tapaan kutsun Puolan Toruniin Team Le Soleil -joukkueen vieraiksi ja viiden päivän reissuun lähtikin 22. elokuuta tänä vuonna koko joukkue.  Ohjelmassa tytöillä oli yhteistä treenaamista sekä mukavaa yhdessäoloa eri aktiviteettien parissa. Matka oli erittäin onnistunut ja perhemajoitus kokemuksena tytöille hieno. 


Vierailu Team Le Soleil -joukkueen vieraiksi oli tänä vuonna vastavuoroinen, sillä Nicseillä oli ilo saada puolalaiset vieraikseen Espooseen kesäkuussa. Unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia sekä uusia Suomen ja Puolan välisiä ystävyyssuhteita siis.


Upeiden Torunin-matkan muistojen siivittäminä onkin nyt mukava jatkaa treenaamista uuden ohjelman parissa kohti syksyn koitoksia.